Werkwijze.

Oriëntatie en advies

Om een bijgebouw met karakter en uitstraling te realiseren, gaan u en wij niet over één nacht ijs. U mag rekenen op uitgebreide advisering, waarbij uw wensen centraal staan.

Het resultaat: een gebouw dat in alle opzichten kwaliteit biedt. Graag komen we daarom bij u langs om uw wensen gecombineerd met ons advies in kaart te brengen, aan de hand daarvan gaan wij aan de slag om een aanbieding te maken.

Prijsopgave

Aan de hand van ons oriënterend advies gesprek gaan wij aan de slag met de aanbieding van uw buitenverblijf, daar wij voornamelijk maatwerk leveren en dus een passend product en prijs voor uw project willen zullen wij allereerst een aanvraag doen bij onze leveranciers van diverse materialen.

Aan de hand van die opgaves zullen wij een prijsopgave maken en uitwerken waarin een duidelijke omschrijving is opgenomen van het project.

Productie

Na een akkoord op onze prijsopgave gaan wij aan de slag. Alle materialen worden besteld bij onze leveranciers, deze materialen zullen wij dan bewerken in onze werkplaats. Door veel tijd te steken in het vooraf produceren van alle onderdelen is het mogelijk om de plaatsing vlot te laten verlopen.

Na de productie zullen wij contact op nemen om een afspraak te maken om uw project te komen plaatsen.

Montage en oplevering

Na de productie in de werkplaats komen wij op de afgesproken dag uw project plaatsen. Wij plaatsen uw buitenverblijf zelf zodat het contact van oriëntatie tot montage overzichtelijk blijft.

Afhankelijk van de omvang van uw project kunnen wij door een gedegen voorbereiding uw project binnen een korte tijd realiseren.

Na de montage zullen wij met u alle onderdelen van uw buitenverblijf nalopen en opleveren. Als alle onderdelen in orde zijn zullen wij uw geluk wensen met uw buitenverblijf en er van uitgaan dat u zult genieten van ons project!

Werkwijze 't Buitenhuyes

Meer weten?

Maak een adviesafspraak en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs. Bel 06 30230184 of stuur ons een bericht.